Forum serwera FlyForHardcore
Game Master [GM]
1. - SZACUNEK DLA MODERATORÓW, ADMINISTRATORÓW A ZWŁASZCZA GM'ÓW!
2. - ŻADNEGO DYSKRYMINOWANIA INNYCH GRACZY!
To że ktoś ma niższą rangę lub mniejszy lvl nie znaczy ze jest gorszy. Wszyscy gracze są równi.
3. - ŻADNYCH N00BÓW!!!
Może to się gryzie z poprzednim punktem ale myślę że każdego dobija jak widzi tekst w stylu "SiEmKa )))))) Dasz Jakieś Itemki plox??????????" albo "Zrub mi jakisi fajny item dobże?"
4. - NIE NĘKAMY ADMINISTRACJI!
Jeśli masz jakiś problem, pytanie albo chcesz po prostu pogadać pisz na forum a nie do któregoś z adminów serwera (a BROŃ BOŻE nie do mnie ;/).
5. - ŻADNEGO HACKOWANIA CZY WŁAMYWANIA SIĘ NA INNE KONTA!
Jeśli jesteś jakimś dzieciakiem lub kimś kto sam nie umie dojść do niczego to po kiego h*uja w ogóle próbujesz grać we flyffa? Zamiast hackować i okradać innych spróbuj grać normalnie, to nie boli -_-
Każdy kto łamie regulamin zostanie ukarany banem od 24h na dożywotnim kończąc (nie kasuje kont, konta z dożywotnim banem będą dostępne na specjalnych licytacjach tzn. jeśli ktoś dostanie dożywotniego bana jego konto zostanie wystawione na aukcji na forum (coś jakby aukcja na allegro, najwyższa oferta po 7 dniach wygrywa)).
By [GM]Venom809
mi sie podoba...
mozna by pare zmian powprowadzac ale to po glebszym zastanowieniu, ale cieszy mnie to ze niema czegos takiego jak:
1.GM ma zawsze racje
2. jesli GM niema racji patrz wyzej
Game Master [GM]
Może i GM ma rację ale user jest po to żeby go poprawić
no tez ale byla taka gildia na globalu i niestety tak bylo (Boodline i jej GM - Volume) niestety gildia upadla jak niektorzy przewidzieli i wiadomo z czyjej przyczyne ale to nie temat na takie rozwazania